VERVOER

Busreizen

Gezellig én voordelig vervoer naar Sterren van Holland? Zorgeloos feesten met busvervoer van Partybussen.nl. Partybussen.nl verzorgt jouw busreis naar Sterren van Holland met comfortabele touringcar, vriendelijke chauffeur én de muziek aan! Prijs varieert van € 20 tot € 33 afhankelijk van de lengte van de reis.

Boek hier jouw busreis voor Sterren van Holland

eIGEN VERVOER

Voor een routebeschrijving naar Rotterdam Ahoy kantoor, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P1, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P2 en P3, klik hier. V
oor een routebeschrijving naar P4, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P5, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P6, klik hier.

Uiteraard is Rotterdam Ahoy ook prima bereikbaar per fiets. Op het voorterrein kunt u uw fiets (onbewaakt) stallen in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Parkeren kunt u op het parkeerterrein van Rotterdam Ahoy voor € 18,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 45,00. Afhankelijk van het aantal bezoekers van de desbetreffende beurs en/of het evenement, betaalt u het tarief bij het oprijden van het terrein en kunt u na afloop meteen wegrijden.

Wilt u tijdens uw bezoek aan Rotterdam Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer uw parkeerplaats met parkeergarantie. Klik hier om uw parkeerkaart à € 18,- te bestellen.

Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden. Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Rotterdam Ahoy in te zien.

oPENBAAR VERVOER

OV Rotterdam Ahoy: Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein.

Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www. 9292.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart. Wil je met het OV naar Rotterdam Ahoy klik dan hier om je reis te plannen.